Sa zadovoljstvom vas obaveštavamo da je od sada probiotski preparat Flobian® dostupan u novom, unapređenom i dopunjenom pakovanju!

Najvažniji cilj tokom proizvodnje i pakovanja je da svaka kapsula gotovog probiotskog proizvoda ima deklarisani broj probiotskih ćelija i to do kraja roka upotrebe.

Probiotski preparati Abela Pharm su i do sada bili zaštićeni najkvalitetnijom PVdC folijom, koja je bila zlatni standard za bezbednost proizvoda u celoj Evropi.

MAKSIMALNA ZAŠTITA

Zato što nam je kvalitet uvek na prvom mestu, i zato što uvek idemo u korak sa najnovijim svetskim preporukama, odlučili smo da prvi u Srbiji primenimo najsavremeniju tehnologiju kojom su svi  blisteri, u našim probiotskim preparatima,

dodatno zaštićeni Flow pack troslojnom folijom. To znači da su postojeći PVdC blisteri, Flow pack tehnologijom upakovani u spoljašnju kesicu ispunjenu inertnim gasom, čime se sprečava svaki mogući prodor kiseonika i pruža dodatna zaštita od uticaja spoljnih temperatura, vlage i svetlosti.

 

DODATNI KVALITET PO ISTOJ CENI

Redovne kontrole zdravstvene ispravnosti i broja probiotskih ćelija u ekstremnim uslovima (spoljne temperature preko 40 °C, vlažnost vazduha preko 60%), dokazuju efikasnost i bezbednost ovakvog pakovanja, čime smo izlašli u susret interesu naših vernih korisnika, nudeći im dodatni kvalitet,po istoj ceni.