Iskustva korisnika

Milica
Postovani,

Posle prelezanog covid 19 virusa skroz mi se poremetilo culo ukusa i mirisa. Namirnice su pocele da mi smrde, da ne mogu da jedem normalmo, da mi se gadi 90% hrane koju inace koristimo svakodnevno… Pocele su mucnine, nadutost, grcevi, gasovi, dijareje…haos sa varenjem zbog neuravnotezene ishrane. Sve sam zivo probala, probiotike od svih mogucih proizvodjaca i nista. Resim na kraju da probam i flobian. Blagim recima me je spasio!!!! Od kada ga pijem, bez ozbira na to sto i dalje ne mogu sve da jedem, mene stomak vise ne muci, nemam gasove, grceve, dijareje…NISTA! Pocela sam normalno da fukcionosem bez stresa da li ce poceti stomak da me muci. Pijem ga vec 2,5 meseca i ne nameravam da prestajem.
OD SRCA GA SVIMA PREPORUCUJEM!!!

Pozdrav,
Milica

Žena, 70 god, Beograd
Zimus sam dobila stomačni virus, kao grip, sa grčevima, bolovima, pretakanjem, brbotanjem, toliko glasno se čuo rad creva. Grip je prošao, ali se stomak nije smirio. Pila sam preparat protiv proliva, prvo probiotik koji je veoma slabo delovao, pa sam prešla na drugi lek protiv proliva. Opet gotovo nikakvog efekta nije bilo. Takvo mučenje je trajalo puna dva meseca. Postala sam i malokrvna u međuvremenu. Prijateljica, koja je pedijatar, mi je rekla : „Uzmi Flobian, pij jednu kapsulu dnevno.“ Ja sam je poslušala, pila sam Flobian 10 dana i sve je prestalo. Stomak se smirio i utišao. Prezadovoljna sam bila i otišla u apoteku da kažem svom farmaceutu, za takve tegobe-samo Flobian. Evo i sada, pošto mi je stomak jako osetljiv, popijem Flobian i za pola sata sve je rešeno. Znam, kažu reklama, ali hoću da svima, pa i vama kažem da je odličan i da sam prezadovoljna.
Žena, 47 god, Smederevo
Moram da vam priznam da sam imala jako velikih problema sa nadutoscu stomaka proslog leta. Radila sam u Crnoj Gori i pored puno posla muku sam mucila sa problemom stomaka. Ljudi su mi savetovali da idem kod lekara. Bilo je grozno.Ja sam se odlucila za FLOBIAN, da probam u nadi da ce mi to pomoci. Posle dve kutije ovog preparata bila sam FASCINIRANA. Do kraja radnog leta nisam imala problema. Ali problem se vratio ponovo pre nekog vremena. Ja sada ne radim ali sam se nekako snasla i ponovo kupila cudesni preparat FLOBIAN.. Ja sam opet bez problema i zadovoljna.. prezadovoljna. Preporucijem ga svakome i pricam o FLOBIANU stalno svakome ko ima ovakav problem kao i ja. Ako budem mogla kupicu ga i piti dokle god mi se stomak totalno ne oporavi kao proslog leta. Nema NADUTOSTI, nema otezanog disanja zbog nadutosti i osecam se kao da mi je 20 god a ne 47. Ovo je moje licno iskustvo sa ovim preparatom i vodjena tim iskustvom, rado cu ga preporucivati svakome sa ovakvim i slicnim problemom. OD SRCA VAM ZELIM JOS PUNO USPESNIH GODINA RADA I JOS MNOGO,MNOGO ZADOVOLJNIH KORISNIKA KAO I PREGRST POHVALA
Muškarac, Ražanj
Imao sam strašne probleme sa stomakom godinu dana. Nadutost i gasovi u stomaku, bol u stomaku, neka mučnina .. Išao sam kod svih živih lekara i svi kažu sve je u redu, a meni loše … Pročitao sam za ovaj vaš Flobian u novinama, evo i sad čuvam isečak! Već posle prve kutije mi je bilo mnogo bolje. Uzimo sam ove kutije od 20 komada, i sad ispijam treću. Osećam se odlično, i da sam bliže, sad bih došao da častim! Ranije nisam mogao da spavam, čas boli ispod grudi, čas u stomaku, čas neka mučnina… Ja sam sad drugi čovek i zato vam pišem da vam se zahvalim!
Žena
Zahvaljujem se na leku FLOBIAN, gde sam uzela 20 kapsula i osećam se odlično. Posle antibiotika / za zub / upropastila sam creva – osećala sam nadutost, zatvor i proliv – tegobe u crevima. Sada je sve to opet došlo u normalu. Sada uzimam samo čaj “Gastro” a Vaš lek ima odlično dejstvo. Hvala! Darija
Muskarac, Niš
Već 20 godina imam probleme sa stomakom. Boleo me stomak, imao sam grčave. Poslednje 2 godine stanje se pogoršalo jer sam bio jako nadut i počali su učestali gasovi i nadutost u stomaku. Primetio sam da se gasovi i nadutost u stomaku javljanju kada jedem odredjenu hranu. Morao sam potpuno da izbacim spanać, blitvu, mlečne proizvode, masnu hranu sam sveo na minimum… Probao sam različite preparate i ništa mi nije u potpunosti pomoglo. Video sam reklamu i rešio da probam i Flobian kad već nemam šta da izgubim. Meni je delovao potpuno supeo! Stomak mi je splasao bez preterivanja za 60%. Stolica se smirila a odlazak u WC postao redovan. Ma jedem sad sve, nemam nikakvih problema. Svima bih preporučio da probaju.
Žena, 45 god, Sombor
Pre 3 godine moj suprug je operisan. Ugradili su mi 3 bajpasa. Operacija je prosla u redu, ali kada su ga kasnije prebacili u Beograd, u bolnicu, dobio je proliv koji je bez prestanka trajao 4 meseca i nisu znali sta da rade. Njegova telesna rezina se spustila na 70 kg, oslabio je skoro 20 kg. Nakon toga, presao je u Nis i lezao je u infektivnoj bolnici. Posle odredjenog perioda, samovoljno je otisao iz bolnice. Ubrzo je dobio i temeraturu. Njegovi dani su se svodili na to da je gotovo po ceo dan provodio u toaletu. Umesto da lezi i odmara, po ceo dan se mucio sa neprestanim stomacnim problemima. Na sve to, bilo ga je strah da ide na rehibilitaciju, koju su mu lekari savetovali, jer se plasio da ga ne “protera”. Jednog dana sam kupila casopis u kome sam procitala clanak o predavanju profesora doktora Krstica na temu stomacnih problema / nervoznog stomaka, neredovne stolice, proliva,…. Kontaktiranjem lekara dobila sam preporuku da moj siprug pocne sa preparatom Bulardi 3×2 kapsule, kako bi zaustavio proliv, a zatim da koristi Flobian, 1×1 dnevno. Posle samo par kapsula Bulardi-a, proliv je potpuno stao, a sa Flobianom je smirio svoj stomak i sada da ne cuje zlo, nema vise nikakvog problema.
Žena, 36 godina, Šabac, administrativni radnik
Svakodnevno sam u dodiru sa strankama, s obzirom da radim u zdravstvenoj ustanovi i srećem se sa raznim teškim životnim pričama, pri tome sam majka dvoje dece, tako da sam naravno pod stresom. Tegobe su krenule pre 6 meseci u vidu jakih bolova u želucu, podrigivanja, osećaja žarenja i jake kiseline, tako da sam nakon dva meseca izgubila pet kilograma, apetit se smanjio i naravno pojavio se strah šta se dešava. Uradila sam krvnu sliku/sve u redu, nalaz na Heliko bakteriju/negativan, rendgensko snimanje želuca/nalaz hronični gastritis i nervoza želuca. Tada se javljaju i problemi s crevima kao sto su glasno krčanje, bez obzira da li sam jela ili nisam, meteorizam, stolica jutarnja redja. Kod gastroentreloga radim kolonoskopiju/nalaz uredan. A meni sve gore. Želudac više ne boli, kiselinu nemam, samo cujem creva, posebno ujutro, pre pražnjenja. Onda uzimam Flobian, nakon desetak dana primećujem da je bolje, kupujem još jednu kutiju zbog straha da mi se te tegobe ne vrate i nju nisam čak popila do kraja jer mi je zaista regulisala sve probleme. Verujte nakon toliko lekara, ispitivanja, terapija, izgubila sam nadu da će ovo proći i bojala sam se da je zaista neka ozbiljna bolest u pitanju ali, eto, ima leka. Slobodno objavite moje iskustvo jer bih volela da ovaj lek pomogne još nekome. Još jednom, hvala Vam.
Žena, 54 god., službenica
Dugi niz godina patim od opstipacije. Svakodnevna nadutost mi takođe je predstavljala veliki problem, pogoršavala se iz dana u dan. Pokušavala sam da regulišem pražnjenje korekcijom ishrane i raznim probiotskim preparatima, ali bez uspeha. Zbog opstipacije, pogoršavali su se i problemi sa hemoroidima (pre 4 godine operisala sam hemoroide). Pre 3 meseca počela sam sa primenom Flobian kapsula. Prvih dana po primeni Flobian-a pražnjenje je regulisano, od tada redovno imam stolicu (svakodnevno), nadutost je još na početku značajno smanjena, a sada je gotovo i nemam. Nastavljam sa primenom Flobian kapsula.
Žena, 22 god., student
Unazad par godina imam grčeve u stomaku i česte stolice, naročito posle obroka. Često je u stolici bilo primesa nesvarene hrane, a gubitak telesne mase javio se zbog svakodnevnog učestalog praznjenja. Posle brojnih ispitivanja potvrdjeno je da imam sindrom nervoznog creva i dobijala sam terapiju (probiotici, sedativi, Rudacol…). Počela sam sa primenom Flobian kapsula. Stanje se vrlo brzo „popravilo“, stolica se normalizovala i posle mesec dana već sam povratila svoju telesnu masu. Nastavljam da pijem redovno Flobian kapsule.
Žena, 39 god., prodavačica
Zbog dijareje koja je na početku bila praćena povišenom temperaturom, oslabila sam 8 kg za mesec dana. Hopsitalizovana sam i ispitivana, i posle svih dijagnostičkih procedura i koprokulture nije utvrdjen pravi razlog mog stanja,a isključena je mogućnost postojanja organskog oboljenja. U bolnici sam lečena dodatno i antibioticima zbog IUT (Ciprocinal). Posle 20 dana u bolnici i stabilizovanja opšteg stanja, otpuštena sam kući (sa Seroxat/antidepresiv). Po dolasku kući opet kreću kašaste stolice i to po 6-7 na dan. Od svoje doktorke u DZ dobila sam Flobian. Stanje se vrlo brzo stabilizuje i posle 3 kutije potpuno normalizuje. Osećam se dobro i posle dužeg bolovanja vratila sam se na posao.
Muškarac, 55 god., gradjevinski inženjer
Dugo godina imam ulcerozni kolitis i lečim se kod gastroenterologa. Redovno koristim preporučenu terapiju (5ASA, vitaminska Th, B komplex, folna kiselina…). Stanje mi se povremeno pogoršava što se manifestuje čestim prolivastim krvavo sluzavim stolicama, nadutošću, bolovima. Nisam ni za gde, gde da idem kad ne mogu da sednem ni kafu da popijem! Po ublažavanju simptoma (u remisiji), doktorka mi je preporučila Flobian, u dozi od 1×1 kapsula na dan. Koristim ga u toku 3 meseca, zatim tokom narednih mesec dana pijem vitamine i tako naizmenično. Subjektivno se osecam mnogo bolje i konačno mogu da popijem tu jednu kafu na dan!
Žena, 76 god.
Pre 15 godina operisala sam tumor materice, posle čega je sprovedena i zračna terapija. Unazad nekoliko godina imam postiradijacioni kolitis – paradoksalne dijareje, sluzave stolice, lažne pozive na defekaciju, neodložni nagon, meteorizam. Kao višegodišnji dijabetičar imam i dijabetičnu gastroenteropatiju. Počela sam sa primenom Flobiana, u dozi 1 x 1 kapsula na dan. Tegobe su vrlo brzo ublažene. Nastavila sam sa primenom preparata Flobian, pijem ga skoro dva meseca i osećam se mnogo bolje i sigurnije. Flobian ću koristiti i dalje.
Muškarac, 36 god, anesteziolog
Nekoliko godina unazad ima meteorizam i česte eksplozivne stolice, što mi je jako smetalo, a posebno zbog prirode posla kojim se bavim. Dijagnostičkim procedurama isključeno je organsko oboljenje i potvrdjeno je da imam iritabilni kolon. Prošle godine koristio sam razne preparate, ali mi ništa nije pomoglo. Pre nešto više od mesec dana počeo sam da koristim Flobian. Stanje mi se značajno popravilo, nemam osećaj nadutosti i stolice se normalizuju. Nastavljam da pije Flobian, jer se zaista osećam mnogo bolje i sigurnije.
Žena, 58 god., doktor
U poslednje vreme smetala mi je nadutost skoro svakodnevno. Nisam imala drugih tegoba, pražnjenje je bilo regularno. Počela sam sa priimenom kapsula Flobian i već drugog dana osetila sam olakšanje. Nastavila sam sa primenom Flobiana i pijem ga već skoro mesec dana. „Naduvavala sam se … stomak je bio kao lopta, a sa Flobianom sam brzo osetila olakšanje i sad ga svako jutro popijem
Žena, 38 god.,doktor
Pre četiri godine osetila sam prve simptome itabilnog kolona – tri do četiri retke stolice u toku dana, popodnevnu nadutost i jak bol/spazam u donjem delu stomaka. Dijagnostički je isključena mogućnost organskog oboljenja. Tegobe su se pogoršavale u stresnim situacijama, naročito pri odlasku na posao. Koristila sam neke lekove, sa manje ili vise efekta u terapiji. Pre nekoliko meseci, u toku jedne nove epizode akutizacije iritabilnog kolona, saznala sam za Flobian i odlučila sam da ga probam. Počela sam sa primenom 1 x 1 kapsule na dan i vrlo brzo sam osetila olakšanje. Stolica se normalizovala, spazam se javljao mnogo ređe i upadljivo slabijeg intenziteta, nadutost i gasovi u stomaku su nestali. Posle redovne primene (u toku više od mesec dana), sada ga koristim kada osetim „najavu“ novog napada. Jako sam zadovoljna sa Flobianom i rado ga preporučujem osobama sa sličnim tegobama.
Žena, 28 godina, farmaceut
Pre nekoliko godina, a posle većeg stresa, osećala sam bolove u stomaku, praćene nadutošću i povremeno opstipacijom. Nadutost i gasovi u stomaku su mi predstavljali najveći problem. Odlučila sam se za Flobian. Posle par dana osetila sam značajno olakšanje, nisam više imala bolove u stomaku kao ni nadutost, ali sam nastavila sa upotrebom Flobiana u toku mesec dana. Nisam više imala problema sa zatvorom. Od tada, povremeno se žalim na nadutost (izazvanu stresom) i to u značajno blažoj formi, a i tada se odlučim za Flobian i tegobe za par dana prestanu. Posle svog iskustva, rado i sa sigurnošću Flobian preporučujem pacijentima sa sličnim tegobama kako bi nestali nadutost i gasovi u stomaku.