Često nas pitate

Imam 43 godine. Pre godinu dana su se u donjem delu stomaka javili povremeni bolovi različite jačine, naročito izraženi posle stolice. Nadutost, gasovi, pretakanje creva, bolovi i grčevi se od tada vrlo često ponavljaju. Kod lekara sam uradila gotovo sve pretrage i rečeno mi je da imam iritabilni kolon. Lekovi koje mi je doktor prepisao, uglavnom pomažu samo za pojedine probleme, ali nadutost i gasovi su konstantno prisutni. Hoće li mi Flobian pomoći?

Flobian je preparat izbora jer jedini na tržištu ublažava sve simptome iritabilnog kolona : smanjuje nadutost, eliminiše gastove, otklanja bol i grčeve, a ujedno stabilizuje i stolicu. Preporučena doza je jedna kapsula / kesica dnevno.

Poslednjih meseci bila sam izložena vrlo stresnim situacijama. U isto vreme su se javili problemi koje do sada nisam imala – grčevi, gasovi, problemi sa stolicom, osećaj da čak i posle odlaska u wc creva nisu prazna. Stalno sam naduta. Uradila sam analizu krvi i jetre i sve je ok. Ultrazvuk stomaka, bubrega i pluća takođe pokazuje da je sve ok. Da li smatrate da imam iritabilni kolon i da li da počnem da pijem Flobian?
Ako su simptomi koji vas muče bol u stomaku, grčevi, nadutost i smenjivanje proliva i zatvora, a povezani su sa stresnim situacijama verovatno imate iritabilni kolon. Jedna kapsula Flobiana dnevno će svakako efikasno rešiti sve simptome iritabilnog kolona.
Ipak, da biste sa sigurnošću mogli da potvrdite dijagnozu morate da isključite ostale poremećaje koji mogu da izazovu te simptome. Obzirom da ste uradili gotovo sve potrebne preglede, ostalo je samo da uradite i kolonoskopiju. To će rešiti sve vaše nedoumice.
Da li svako može da uzima Flobian bez obzira na uzrast? Koliko dugo treba da se koristi terapija?
Preparat FLOBIAN možete koristiti neograničeno dugo, jer je prirodan, i kao takav uobičajen je stanovnik crevne flore. Mogu ga koristiti deca iznad tri godine, a potpuno je bezbedan i za trudnice i dojilje. Nakon 10 dana uzimanja Flobiana počinju da nestaju prvi simptomi nervoznog stomaka, a posle mesec dana dolazi do stabilizacije problema. Uzima se jedna kapsula dnevno.
Imam problem sa stolicom – muči me retka stolica i potreba za pražnjenjem skoro posle svakog jela. Jedva da neki obrok “promakne” da ne moram da idem u toalet. Ispitao sam creva i celokupni probavni sistem i rečeno mi je da imam problem nervoznih creva. Da li Flobian pomaže, i ako da, kako ga mogu poručiti. Hvala puno i pozdrav
Istraživanja su pokazala da Flobian blagotvorno deluje kod svih simptoma nervoznih creva – smanjuje nadutost, eliminiše gasove, reguliše pražnjenja creva, smanjuje bol i grčeve u stomaku. Flobian efikasno uspostavlja normalan režim rada i pražnjenja creva. Potpuno je siguran i detaljno ispitan. Flobian možete nabaviti u svim apotekama.
Imam 24 godine, a poslednje 2-3 godine imam probleme sa stomakom: nadutost, gasove, slab bol i izraženiju nadutost u donjem desnom uglu. Donji deo stomaka mi je stalno naduven kao da će pući, a ponekad posle obilnijeg obroka imam osećaj kao da će mi se predeo oko pupka otvoriti. Stolica mi je promenljiva, često kratka i isprekidana. Moram da napomenem da ponekad, posle tvrde stolice imam i hemoroide. Da li smatrate da imam iritabilni kolon i da li Flobian pomaže?
Flobian je potpuno prirodno rešenje problema iritabilnog kolona. Flobian pozitivno deluje na sve simptome iritabilnog kolona, a posebno na stomačni bol, smanjenje nadutosti i poboljšanje svih probavnih funkcija. Istovremeno, preparat Flobian stabilizuje pražnjenje creva. Efikasnost u tretmanu iritabilnog kolona je dokazana u kliničkim studijama i potvrđena u praksi. Iako svi simptomi koje ste naveli ukazuju na problem iritabilnog kolona, potrebno je da se urade detaljni pregledi da bi se dijagnoza potvrdila. U međuvremenu Vam svakako savetujemo da Flobian uzimate u dozi 1 kapsula dnevno, jer je potpuno siguran i pouzdano će ublažiti navedene simptome iritabilnog kolona.