Flobian® – prirodno rešenje protiv nadutosti

Prirodno rešenje za nadutost i gasove

Flobian® – rešava nadutost

U borbi protiv nadutosti i gasova Flobian® deluje direktno na uzrok problema. Posebnim patentiranim mehanizmom sprečava vezivanje štetnih bakterija i njihovo toksično dejstvo. Na taj način smanjuje nastajanje gasova.

Zaštitna barijera protiv loših bakterija

Flobian® – štiti creva

Lp299v ima sposobnost da se snažno veže za specifične receptore koji se nalaze na površini ćelija u crevima. Na ovaj način Flobian® stvara fizičku barijeru koja jača zidove creva i otežava prolazak štetnih bakterija u organizam.

Ravnoteža crevne flore

Flobian® – zaustavlja gasove

Istovremeno, Flobian® stimuliše rast drugih korisnih bakterija, pa na taj način stvara biološku raznovrsnost i izbalansiranost u crevima. Ovo je od suštinskog značaja za pravilno funkcionisanje crevnog trakta i smanjenje nadutosti i gasova u stomaku.

Garancija kvaliteta

Flobian® – garantuje poboljšanje

25 godina istraživanja i 60 naučnih studija potvrđuje efikasnost preparata Flobian® koji dokazano pomaže da se smanje nadutost i gasovi u stomaku. Svima koji na propisan način budu koristili preparat Flobian® garantuje poboljšanje.

Samo jedna kapsula / kesica dnevno

Komforno doziranje

Samo jedna kapsula / kesica preparata Flobian® dnevno, dovoljna je za uklanjanje nerpijatnog osećaja nadutosti i eliminaciju gasova iz stomaka kod čak 95% pacijenata.

Povoljna cena za pacijenta

Cena dnevne doze tretmana nadutosti i gasova preparatom Flobian®, znatno je povoljnija za pacijenta u odnosu na druge terapije koje se primenjuju za iste tegobe.

Eliminišite nadutost!