Dugotrajno rešenje

Za gasove, nadutost i grčeve u stomaku

ŠTA KAŽE STRUKA?

Sindrom nervoznog debelog creva

Sindrom nervoznog debelog creva

Nervozna creva, nadutost, gasovi, mučnina, proliv ili zatvor vrlo su česti i neprijatni problemi koji zaista znaju kako da nam “pokvare” dan.  Sve ove tegobe zapravo upućuju da patite od nervoznog creva. Nervozno crevo je jedan od češćih funkcionalnih poremećaja je...

Nadimanje ne treba da bude vaša svakodnevica

Nadimanje ne treba da bude vaša svakodnevica

Muče vas nadimanje, napetost stomaka, osećaj punoće, glasno krčanje u stomaku, a ponekad i bol? Ove tegobe se stalno ponavljanju? Nadimanje i nadutost se mogu javiti kod svake osobe, bez obzira na godine, pol, životne navike ili opšte zdravstveno stanje. Sa ass. dr...

GASTROENTEROLOG SAVETUJE kako da se oslobodite gasova

GASTROENTEROLOG SAVETUJE kako da se oslobodite gasova

Svima nam se, priznali to ili ne, ponekad desi da nas gasovi iznenade - na sastanku, u bioskopu, ili bilo gde drugo. Međutim, treba da znate da se gasovi dešavaju svima. Ali, kada se to dešava često i ako ne možete da ih kontrolišete oni znaju biti veliki problem....

ISKUSTVA KORISNIKA

 

Žena, Beograd

Zimus sam dobila stomačni virus, kao grip, sa grčevima, bolovima, pretakanjem, brbotanjem, toliko glasno se čuo rad creva. Pojavili su se i gasovi u stomaku.
Grip je prošao, ali se stomak nije smirio. Pila sam preparat protiv proliva, prvo probiotik koji je veoma slabo delovao, pa sam prešla na drugi lek protiv proliva. Opet gotovo nikakvog efekta nije bilo. Takvo mučenje je trajalo puna dva meseca. Postala sam i malokrvna u međuvremenu.
Prijateljica, koja je pedijatar, mi je rekla : „Uzmi Flobian, pij jednu kapsulu dnevno.“
Ja sam je poslušala, pila sam Flobian 10 dana i sve je prestalo. Stomak se smirio i utišao.
Prezadovoljna sam bila i otišla u apoteku da kažem svom farmaceutu, za takve tegobe – samo Flobian.
Evo i sada, pošto mi je stomak jako osetljiv, popijem Flobian i za pola sata sve je rešeno.
Znam, kažu reklama, ali hoću da svima, pa i vama kažem da je odličan i da sam prezadovoljna.

Muškarac, Ražanj

Imao sam strašne probleme sa stomakom godinu dana. Bol i gasovi u stomaku, neka mučnina .. Išao sam kod svih živih lekara i svi kažu sve je u redu, a meni loše… Pročitao sam za ovaj vaš Flobian u novinama, evo i sad čuvam isečak! Već posle prve kutije mi je bilo mnogo bolje. Uzimo sam ove kutije od 20 komada, i sad ispijam treću. Osećam se odlično, i da sam bliže, sad bih došao da častim! Ranije nisam mogao da spavam, čas boli ispod grudi, čas u stomaku, čas neka mučnina… Ja sam sad drugi čovek i zato vam pišem da vam se zahvalim! Gasovi u stomaku – prošlost!

Žena, Smederevo

Moram da vam priznam da sam imala jako velikih problema sa nadutoscu stomaka proslog leta. Kao simptom javili su se i učestali gasovi u stomaku. Radila sam u Crnoj Gori i pored puno posla muku sam mucila sa problemom stomaka. Ljudi su mi savetovali da idem kod lekara. Bilo je grozno. Ja sam se odlucila za FLOBIAN, da probam u nadi da ce mi to pomoci. Posle dve kutije ovog preparata bila sam FASCINIRANA. Do kraja radnog leta nisam imala problema. Ali problem se vratio ponovo pre nekog vremena. Ja sada ne radim ali sam se nekako snasla i ponovo kupila cudesni preparat FLOBIAN.. Ja sam opet bez problema i zadovoljna.. prezadovoljna. Preporucijem ga svakome i pricam o FLOBIAN-u stalno svakome ko ima ovakav problem kao i ja. Ako budem mogla kupicu ga i piti dokle god mi se stomak totalno ne oporavi kao proslog leta. Nema NADUTOSTI, nema otezanog disanja zbog nadutosti i osecam se kao da mi je 20 god a ne 47. Ovo je moje licno iskustvo sa ovim preparatom i vodjena tim iskustvom, rado cu ga preporucivati svakome sa ovakvim i slicnim problemom.

100% prirodan

Flobian® sadrži 20 milijardi dobrih bakterija Lactobacillus plantarum 299v, koje ispoljavaju svoje korisne efekte vezujući se za povrišnu creva.

Protiv nadutosti i gasova

U borbi protiv nadutosti i gasova u stomaku, Flobian® deluje direktno na uzrok problema jer posebnim patentiranim mehanizmom sprečava vezivanje štetnih bakterija, kao i apsorpciju njihovih toksina preko ćelija crevnog epitela, i na taj način smanjuje nastajanje gasova u stomaku.

Komforno doziranje

Samo jedna kapsula / kesica preparata Flobian® dnevno, dovoljna je za uklanjanje nerpijatnog osećaja nadutosti kao i da se eliminišu gasovi u stomaku kod čak 95% pacijenata.

Povoljna cena za pacijenta

Cena dnevne doze tretmana nadutosti i gasova preparatom Flobian®, znatno je povoljnija za pacijenta u odnosu na druge terapije koje se primenjuju za iste tegobe.

[layerslider id=“1″]