SR || EN || HR      
Pozovite nas: +381 (11) 20 70 807

Često nas pitate

Kliknite na pitanja da biste videli odgovore.

Imam 43 godine. Pre godinu dana su se u donjem delu stomaka javili povremeni bolovi različite jačine, naročito izraženi posle stolice. Nadutost, gasovi, pretakanje creva, bolovi i grčevi se od tada vrlo često ponavljaju. Kod lekara sam uradila gotovo sve pretrage i rečeno mi je da imam iritabilni kolon. Lekovi koje mi je doktor prepisao, uglavnom pomažu samo za pojedine probleme, ali nadutost i gasovi su konstantno prisutni. Hoće li mi Flobian pomoći?

Poslednjih meseci bila sam izložena vrlo stresnim situacijama. U isto vreme su se javili problemi koje do sada nisam imala – grčevi, gasovi, problemi sa stolicom, osećaj da čak i posle odlaska u wc creva nisu prazna. Stalno sam naduta. Uradila sam analizu krvi i jetre i sve je ok. Ultrazvuk stomaka, bubrega i pluća takođe pokazuje da je sve ok. Da li smatrate da imam iritabilni kolon i da li da počnem da pijem Flobian?

Da li svako može da uzima Flobian bez obzira na uzrast? Koliko dugo treba da se koristi terapija?

Imam problem sa stolicom – muči me retka stolica i potreba za pražnjenjem skoro posle svakog jela. Jedva da neki obrok “promakne” da ne moram da idem u toalet. Ispitao sam creva i celokupni probavni sistem i rečeno mi je da imam problem nervoznih creva. Da li Flobian pomaže, i ako da, kako ga mogu poručiti. Hvala puno i pozdrav

Imam 24 godine, a poslednje 2-3 godine imam probleme sa stomakom: nadutost, gasove, slab bol i izraženiju nadutost u donjem desnom uglu. Donji deo stomaka mi je stalno naduven kao da će pući, a ponekad posle obilnijeg obroka imam osećaj kao da će mi se predeo oko pupka otvoriti. Stolica mi je promenljiva, često kratka i isprekidana. Moram da napomenem da ponekad, posle tvrde stolice imam i hemoroide. Da li smatrate da imam iritabilni kolon i da li Flobian pomaže?